Žiadosť o vrátenie dane zahraničnej osobe z tretieho štátu v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Zahraničná osoba z tretieho štátu uplatňuje nárok na vrátenie dane podaním žiadosti o vrátenie dane Daňovému úradu Bratislava. Žiadosť o vrátenie dane sa podáva za obdobie kalendárneho roka, a to najneskôr do 30. júna kalendárneho roka, ktorý nasleduje po kalendárnom roku, za ktorý sa uplatňuje nárok na vrátenie dane. Zahraničná osoba z tretieho štátu ju musí podať, ak suma dane, ktorej vrátenie sa žiada, je najmenej 50 eur.