Skončenia pracovnoprávnych vzťahov - formy - Matlovičová, Iveta
Pracovný pomer možno skončiť jedným zo spôsobov, ktoré sú vymedzené v Zákonníku práce. Iný spôsob sa neumožňuje. Pracovný pomer môže skončiť na základe právneho úkonu alebo na základe právnej udalosti. Ochranná doba. Okamžité skončenie pracovného pomeru.