Tretí sektor a podnikatelia - Brindzová, Zuzana
Vzťahy medzi neziskovým sektorom a samosprávou a neziskovým sektorom a podnikateľským subjektom. Tretí sektor utvára vzťahy nielen k štátu, ale aj k podnikateľským subjektom. V treťom sektore je dôležitý spôsob získavania finančných prostriedkov. Uplatňujú sa manažérske a marketingové postupy a podnikateľské myslenie. V treťom sektore pracujú dobrovoľníci, ale zamestnáva aj platených zamestnancov.