Impact of rural development programme subsidies on the farms' inefficiency and efficiency - Pechrová, Marie
Význam dotácií vidieckych oblastí v rámci Rural Development Programme (RDP) EÚ 2007-2013 v ČR. Analýza parametrickej stochastickej hranice pri hodnotení efektívnosti dotácií. Distribúcia efektívnosti v regiónoch ČR. Spoločná poľnohospodárska politika EÚ.