Podmienky na vrátenie dane zahraničnej osobe z tretieho štátu v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Podmienky, ktoré je potrebné splniť, aby mala zahraničná osoba z tretieho štátu nárok na vrátenie dane v roku 2015.