Zaradenie do evidencie nezamestnaných - Mrukviová Tomiová, Sandra
Povinnosti uchádzača o zamestnanie po zaradení do evidencie nezamestnaných. Je evidencia na úrade práce dobrovoľná? Kedy sa občan do evidencie nezamestnaných nezaradí.