Tretí sektor a občania - Brindzová, Zuzana
Tretí sektor existuje na báze dobrovoľníctva a vďaka darcovstvu. Poskytuje a dopĺňa na trhu služby, ktoré chýbajú alebo sú nedostatočné zo strany štátu alebo podnikateľského prostredia. Občania poskytujú svoju pracovnú silu buď za mzdu alebo dobrovoľníckou prácou. Zdroje a využívanie finančných prostriedkov.