Efektívnosť investícií do ľudského kapitálu - Kucharčíková, Alžbeta
Charakteristika investície do ľudského kapitálu. Ich špecifiká a identifikácia a porovnanie rôznych prístupov a metriky posudzovania efektívnosti investícií do ľudského kapitálu.