Tretí sektor a samospráva - Brindzová, Zuzana
Samospráva vystupuje vo viacerých rolách, a preto aj jej správanie môže byť odlišné. Spoločné projekty, akcie a stretnutia. Zriadenie samostatnej vlastnej neziskovej organizácie zo strany samosprávy. Vzťahy a podoby medzi samosprávou a neziskovou organizáciou.