Náležitosti vrátenia dane pre zahraničných zástupcov v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Pojem zahraničný zástupca. Nárok na vrátenie dane zaplatenej v cenách tovarov a služieb určených na ich spotrebu. Vrátenie dane na základe podania žiadosti na Daňový úrad Bratislava.