Dynamika a odvetvová štruktúra SZČO a spoločností s ručením obmedzeným v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Charakteristika dynamiky a štruktúry ekonomických subjektov v Slovenskej republike všeobecne a odvetvovej štruktúry podnikov jednotlivcov: živnostníkov a spoločností s ručením obmedzeným osobitne za roky 2011 až 2014.