Právne formy neziskových organizácií na Slovensku - Brindzová, Zuzana
Neziskové inštitúcie (asociácie, nadácie), uznané ako samostatné právne subjekty, podľa sektorovej klasifikácie jednotiek a podľa hlavných právnych foriem vlastníctva. Združenia, nadácie, verejnoprospešné organizácie, neinvestičné fondy, organizácie s medzinárodným prvkom, politické strany a hnutia.