Vrátenie dane domácim a medzinárodným organizáciám a inštitúciám - Válek, Juraj, 1981-
Medzinárodné organizácie a inštitúcie, ktoré majú nárok na vrátenie dane. Nárok neziskových organizácií poskytujúcich všeobecne prospešné služby na vrátenie dane. Podmienky vrátenia dane.