Overcoming the legacy of the past? Analyzing the modes of govenance used by the polish agricultural producer groups - Beckmann, Volker
Možnosti vzájomnej kooperácie farmárov. Porovnanie právnych foriem poľských poľnohospodárskych skupín. Rozhodujúce faktory výberu organizačnej spolupráce. Nákladová analýza jednotlivých právnych foriem spolupráce. Prieskum spokojnosti s vybranou právnou formou spolupráce. Socialistické dedičstvo poľnohospodárskej spolupráce.