Podávanie Intrastat hlásenia za organizačné jednotky a zrušenie spravodajskej povinnosti - Válek, Juraj, 1981-
Intrastat hlásenia sa môžu podávať za firmu ako celok, ale aj za jednotlivé organizačné jednotky. Na predkladanie hlásení môže byť poverená aj tretia osoba. Zrušenie spravodajskej povinnosti nastane v prípade neprekročenia ročného prahu oslobodenia.