Dobrovoľnícka činnosť v organizáciách tretieho sektora - Brindzová, Zuzana
Dobrovoľníctvo je neodmysliteľnou súčasťou každej modernej spoločnosti. V posledných rokoch sa rozšírilo predovšetkým v organizáciách tretieho sektora. Vďaka dobrovoľníctvu môžu občania významne prispieť k sociálnemu a hospodárskemu rozvoju a zároveň rozvíjať vlastné schopnosti.