Carltonu šéfuje Slovák Róbert Tóth - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s prvým slovenským riaditeľom zrekonštruovaného hotela Radisson Blu Carlton v Bratislave. Príbeh ako z amerického sna. Začiatky práce vo fitnescentre. Vzťah s bývalými kolegami. Pozícia riaditeľa. Dôležitý cieľ hotela - dostupnosť domácej klientele. Posilnenie imidžu hotela. Pohľad na bratislavský hotelový trh.