Lacno neznamená výhodne - Sladká, Renáta
Na hotelový textil sú kladené špecifické požiadavky - dlhá životnosť, ľahká údržba, komfortný pocit pre hosťa a cena. Ako nájsť rovnováhu a dosiahnuť spokojnosť v súčinnosti s dlhodobou ekonomikou hotela.