Kompetencie v práci manažéra - Šukalová, Viera
Kompetencie tvoria základ na vytvorenie systému riadenia ľudských zdrojov, vytvárajú spájajúci prvok všetkých aktivít. Úroveň kompetencií je obzvlášť dôležitá v práci manažérov. Pojem kompetencia. Základné zložky kompetencií. Kompetencia v práci manažéra. Úspešné vedenie podniku.