Assessing the impact of A8 immigrants on UK wages - Bamwesigye, Keith
Rozdelenie imigrantov z krajín A8 (krajiny EÚ prijaté 1.5.2004) v sektoroch hospodárstva vo VB. Migrácia obyvateľstva, pracovná sila a ekonomická teória. Politika VB ohľadom prílevu imigrantov. Dopady imigrácie na nezamestnanosť a mzdy. Rozšírenie modelu imigrácie na pracovnom trhu pre viacsektorovú ekonomiku. Ostatné ukazovatele imigrácie v hospodárstve VB.