Ako vytvoriť na pracovisku pozitívnu atmosféru - Kopčíková, Mária
Ako dosiahnuť, aby v práci vládla pohodová atmosféra, aby ľudia spolu otvorene komunikovali. Aké preventívne opatrenia sa dajú urobiť. Ako sa správať, čo robiť, aby sa predchádzalo rozširovaniu neprávd, ohováraniu, šikanovaniu na pracovisku. Niekoľko tipov.