Restructuring of the banking sector in Slovakia over the last two decades - Šestáková, Monika
Začiatok nezávislej monetárnej politiky na Slovensku. Sektor komerčného bankovníctva na Slovensku v 90.tych rokoch. Význam zahraničných investorov a členstvo v EÚ pre bankový sektor SR. Prijatie eura a prínos pre bankový sektor. Vplyv krízy na bankový sektor SR. Analýza aktuálnej situácie.