<The> Impact of banks’ credit policy changes on business investments - Mileris, Ričardas
Interné a externé faktory vplyvu na kapitálovú štruktúru podniku. Faktory ovplyvňujúce investície v podnikateľskom prostredí. Úverová činnosť bánk na základe podnikateľského cyklu. Zmeny v investičnej aktivite a bankových úverových portfólií v Litve a ich rozdielnosť s EÚ.