Analýza dôchodkového systému v súčasnosti - Škrovánková, Lea, 1954-
Dôchodkové systémy. Reformy dôchodkových systémov. Dôchodkový systém v SR. Prvý pilier. Druhý pilier. Tretí pilier. Aktuárske výpočty.