Manažérske kompetencie v personálnom marketingu - Szarková, Miroslava, 1951-
Prístupy k vymedzeniu manažérskych kompetencií v personálnom marketingu. Manažérske kompetencie v oblasti personálneho marketingu a ich chápanie manažmentmi podnikov v SR (výsledky prieskumu).