Modelovanie vplyvu faktorov determinujúcich finančnú štruktúru podnikov v odvetví výroba strojov a zariadení - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza externých faktorov makroprostredia a odvetvových faktorov ovplyvňujúcich finančnú štruktúru slovenských podnikov.