Dynamický prístup k optimalizácii kapitálovej štruktúry podniku - Mikócziová, Jana
Analýza možných dôvodov odchýliek od optimálnej štruktúry na základe teoretických modelov kapitálovej štruktúry podniku a možnosti jej optimalizácie, ako aj objasnenie dynamických empirických modelov a z nich vyplývajúce determinanty adjustačnej rýchlosti.