Ako sa podniká na Slovensku? - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s výkonným riaditeľom Podnikateľskej aliancie Slovenska (PAS) Róbertom Kičinom o hlavných cieľoch Podnikateľskej aliancie Slovenska, o výsledkoch činnosti, o spoločných problémoch malých a stredných podnikateľov, o podnikateľskom prostredí na Slovensku.