Motivace studentů pedagogických fakult k volbě učitelské profese - Zelinková, Anna
Získavanie a udržanie si kvalitných učiteľov v učiteľskej profesii. Motivácia, názory a rozdiely študentov pedagogických fakúlt pri voľbe a rozhodovaní, stať sa učiteľom. Záujem študentov o učiteľskú profesiu - realizovaný výskum.