Is demokracy in Russia possibe? - Gullová, Soňa
Zhodnotenie vplyvu ruských kultúrnych hodnôt a ruského kultúrneho prostredia na príjmanie a presadzovanie liberálnej demokracie v Rusku. Najdôležitejšie faktory tvarovania ruskej identity a ruskej kultúry a ich vplyv na prijatie koncepcie demokracie.