Imigranti a francúzska spoločnosť: prípad Alžírčanov a Maročanov - Vyslúžilová, Ivana
Analýza percepcie migračných tendencií vo francúzskej spoločnosti. Analýza imigrantov z afrického priestoru, najmä Alžírska a Maroka, ktorí majú najväčšie zastúpenie medzi imigrantmi vo Francúzsku.