Faktory pracovnej motivácie v hoteloch - Mazúchová, Ľudmila
Faktory pracovnej motivácie. Motivačné faktory podľa výsledkov prieskumov domácich a zahraničných autorov. Výsledky prieskumu uskutočneného v mesiacoch október a november 2014 v hoteloch na Slovensku. Poradie motivačných faktorov.