Problémy financovania oblastných organizácií cestovného ruchu na Slovensku - Medveďová, Miroslava
Financovanie manažérskych organizácií cestovného ruchu. Prieskum zameraný na financovanie oblastných organizácií cestovného ruchu v SR uskutočnený v r. 2014. Výsledky prieskumu.