Integrovaná propagácia Európy ako popredného svetového regiónu cestovného ruchu - Lencsésová, Zuzana
Cestovný ruch ako významná ekonomická aktivita s priaznivým vplyvom na hospodársky rast a zamestnanosť v Európe. Európska komisia pre cestovný ruch ako nositeľ propagácie Európy ako atraktívneho regiónu cestovného ruchu. Najvýznamnejšie aktivity Európskej komisie pre cestovný ruch. Európsky portál cestovného ruchu (www.visiteurope.com). Syntéza politík Európskej komisie a Európskej komisie pre cestovný ruch a podpísanie deklarácie v r. 2011. Jednotná propagácia Európy.