Marketing a internet: jaké jsou aktuální trendy? - Janouch, Viktor
Problematika internetového marketingu a marketingovej komunikácie v poisťovníctve. Nástroj, ako dosiahnuť lepšie výsledky pri získavaní a udržiavaní si klientov. Dostupnosť informácií a spôsob prístupu na webové stránky poisťovní.