Zákon o kybernetické bezpečnosti a informační systémy pojišťoven - Smejkal, Vladimír
Zmyslom zákona o kybernetickej bezpečnosti (ČR) je stanovenie podmienok spolupráce medzi súkromným sektorom a verejnou správou, ktorej účelom je vyššia efektivita bezpečnosti kybernetického priestoru poisťovní.