Prečo hodnotiť vzdelávanie? A dá sa to vôbec? - Burger, Ivan
Procesný prístup k hodnoteniu vzdelávania. Kirkpatrickov prístup a jeho model hodnotenia vzdelávania. Fázy výberu cieľových skupín a nastaveného vzdelávania. Meranie zvýšenia pracovnej výkonnosti a návratnosť investícií do vzdelávania.