Připravme se na přicházející éru průmyslu 4.0 - Přikryl, Jan
Termín "priemysel 4.0" pochádzajúci z projektu high-tech stratégie nemeckej vlády. Šesť základných princípov. Štúdia poradenskej spoločnosti Boston Consulting Group s snázvom Priemysel 4.0: budúcnosť produktivity a rastu v odvetviach spracovateľského priemyslu. Odhadovaný prínos priemyslu 4.0 - príklad Nemecka.