Evropský projekt pomáhá firmám s age managementem - Štorová, Ilona
Hlavný cieľ projektu Implementácia age managementu v Českej republike. Meranie pracovnej schopnosti pomocou nástroja WAI. Výsledky merania u českých zamestnávateľov. Spätná väzba výsledkov merania.