Homo biznisus: kreatívny, vytrvalý, čestný - Bukerová, Vladimíra
Súťaž Mladý inovatívny podnikateľ, ktorú vyhlasuje organizácia Junior Chamber International Slovensko s magazínom Profit. Podpora nápaditosti a energie v podnikaní. Hlavná cena poroty pre prírodnú kozmetiku značky Soaphoria. Ďalší ocenení mladí podnikatelia.