Práca, ktorá nie je len prácou - Kačalková, Štefánia
Podnikateľské aktivity neziskových organizácií - chránených dielní. Nezisková organizácia Lepší svet - jeden z najväčších súkromných poskytovateľov sociálnych služieb v Bratislave. Problematika financovania chránených dielní. Chránená dielňa Dom svitania v Jakubove. Predajňa Plutošop, ktorá zebezpečuje odbyt výrobkov z kreatívnych chránených dielní. Fungovanie chránenej dielne v zahraničí.