Kúpiť hotové a (ne)riskovať - Žuffa, Radovan
Podstata franšízingového podnikania. Franšízingový koncept s humorným a recesistickým názvom Štrbské Presso. Čo zahŕňa franšízing. Vzťah franšízor a franšízant. Viac ako 120 franšízingových konceptov s dominanciou zahraničných značiek na Slovensku. Slovenská franšízingová asociácia. Franšízing: prečo áno, prečo nie.