Vyhlásenia na zdanenie príjmov zo závislej činnosti v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Daňovník, ktorý vykonáva v zdaňovacom období závislú činnosť, za ktorú poberá príjmy si môže uplatniť na účely výpočtu preddavku na daň za kalendárny mesiac zníženie základu dane. Príklady.