Inkluzivita podnikania znevýhodnených skupín osôb v Slovenskej republike so zameraním na podnikanie mladých - Velichová, Ľudmila
Jedna z možností riešenia nezamestnanosti mladých - samozamestnanosť a začiatok vlastných podnikateľských aktivít mladých s perspektívou vytvorenia nových pracovných príležitostí. Podnikateľská aktivita mladých v SR v rokoch 2011-2013.