Finančný prenájom podľa zákona o DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Finančný prenájom nie je presne vymedzený v zákone č. 222/2004. Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. Právo daňového odpočtu, ktoré vzniká nájomcovi (platiteľovi dane). Príklady.