Spojování obalů lepením: Přímé lepení - Vítek, Miloslav
Základné pojmy v procese lepenia materiálov. Hlavné typy lepidiel v obalovej technike. Spôsoby nanášania lepidiel a podmienky lepenia. Aplikácia lepidiel u jednotlivých typov obalov.