Nepúšťajme ryby k vode - Bakošová, Henrieta
Na Slovensku stále konzumujeme málo rýb. Situácia vo svete je však iná. Spotreba je v súčasnosti rekordná a práve ryby patria medzi najobchodovanejšie komodity.