Vývoz tovaru do tretích štátov z pohľadu DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Daň z pridanej hodnoty sa riadi podľa smerníc a nariadení pre zabezpečenie jednotného systému dane z pridanej hodnoty. Obchodovanie so zahraničím v rámci Európskej únie a s tretími krajinami, ktoré sú mimo územia Únie. Príklady a podmienky výpočtu DPH.