Uplatnenie DPH pri reklamných predmetoch, obchodných vzorkách a reprezentačných prvkoch v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Rozdiel medzi reklamným predmetom, reprezentáciou a obchodnou vzorkou, ich dodaním a vznikom daňovej povinnosti. Nariadenie Rady (EHS) č. 918/83 z 28. marca 1983 ustanovujúce v spoločenstve systém oslobodení od cla. Príklady.