Riziká znečisťovania vodných zdrojov poľnohospodárskou činnosťou - Mellen, Martin
Príklady znečisťujúcich látok ovplyvňujúcich čistotu povrchových vôd. Príklady možných rizík ohrozovania vôd poľnohospodárskou činnosťou.